Dagje Uit 2017

Ons dagje uit in 2017

Ons dagje uit

Nadat we allemaal gearriveerd waren bij Hofstede Paradijshoeve te Ridderkerk, zijn we met een volle bus vertrokken naar Tilburg. Daar werden we hartelijk ontvangen door de eigenaren van de “Struisvogel farm”, de familie v/d Staak. Een heerlijke gebakje (met koffie of thee) werden met opmerkelijk plezier genuttigd, waarna een video werd gestart om ons te laten zien waar de struisvogels oorspronkelijk vandaan komen, en hoe het er op de farm aan toe gaat, erg leerzaam. Beschenen door een warm zonnetje bezochten we vervolgens de struisvogels die zich goed lieten bekijken en fotograferen. Wat zijn die struisvogeleieren groot en sterk!

 

Een dansje

We vervolgden onze reis naar het “museum Dansant” te Hilvarenbeek, waar we bij aankomst getrakteerd werden op een spelend draaiorgel … dus een dansje werd buiten al snel gemaakt. Binnen kregen we een heerlijke lunch geserveerd, met kroket (kan niet missen). Wat een schitterende draaiorgels staan daar, we hebben genoten van de muziek, gedanst, de polonaise gelopen, kortom het was een heerlijke middag. Ook mochten onze leden om de beurt zelf een draaiorgel bespelen, zij ontvingen daar een diploma voor, waar ze heel trots op zijn. Eigenlijk waren wij het om vier uur nog helemaal niet zat, maar we moesten weer afscheid nemen.

 

Een etentje

Terug in Ridderkerk bij Hofstede Paradijshoeve werd snel de dorst gelest, gevolgd door een overheerlijk Italiaans diner. Het was smullen, de kokkinnen moesten op verzoek van de leden naar voren komen om een daverend applaus in ontvangst te nemen, zo spontaan.

En dan is het toch weer tijd om naar huis te gaan. Iedereen vertrok met een blij gevoel na een zéér geslaagde dag.

Bijgaand een foto impressie van ons dagje uit op 13 mei.

 

Contact informatie

ANYAM

Postbus 80
2980 AB Ridderkerk
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.anyam.nl
KvK nummer 56592949
Bank: Rabobank NL15 RABO 0175 2949 84 

Redactie Website:
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.