Activiteiten

Avondvierdaagse

Avondvierdaagse 2017

Met een clubje leden en vrijwilligers hebben wij de 5 kilometer gelopen. Maandag was het spannend of het door zou gaan, er werd onweer verwacht, pas om zes uur werd duidelijk dat we konden starten. Het was een broeierig warme avond, onderweg werd een flesje water uitgereikt en de brandweer zorgde met natspuiten voor wat verkoeling, dus het lukte om de vijf kilometer te lopen.

Dinsdag was het prima wandelweer, een lekker zonnetje en niet te warm. Bakker v/d Waal trakteerde op een lekkere krentenbol, dat smaakte, de sfeer was heel goed.

Woensdag was het ook weer goed wandel weer, op het startterrein werd heerlijk gedanst op discomuziek. Vol goede moed gingen wij weer van start voor de 5 kilometer, en weer lukte dat. Na afloop kregen wij een heerlijke banaan. 

Dan is de laatste avond er alweer, in een lange stoet van bonte kleuren (zoals gevraagd door de organisatie) gingen wij van start, deze keer vanaf het Koningsplein. Onderweg kregen we wat te drinken en te snoepen.  Ook hebben we even een foto momentje uitgezocht, het was weer een heerlijke wandeltocht. Bij de finish werden we verrast met een mooie bos bloemen van Anyam, en kregen we na het uitreiken van de medaille nog een lekker ijsje.

Het was weer een geslaagde avondvierdaagse.

Contact informatie

ANYAM

Postbus 80
2980 AB Ridderkerk
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.anyam.nl
KvK nummer 56592949
Bank: Rabobank NL15 RABO 0175 2949 84 

Redactie Website:
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.