Home
 • Register

Laatste nieuws

Verslag Dagje Uit 2018

Het dagje Uit

Zaterdag 29 september was het zover. Met 63 leden, vrijwilligers en introducees vieren we ons “Anyam” jaaruitje in het Ouwehands dierenpark in Rhenen.

Al zingend vertrokken we om half tien uit Ridderkerk en na iets meer dan uur zaten we aan de koffie met gevulde koek, dat ging er wel in. Ouwehands dierenpark is natuurlijk bekend om de twee Panda’s, daar gingen we als eerste naar toe. Wat een prachtig verblijf hebben zij daar! Rap vervolgden we onze toer en passeerden wij alle bekende dieren die je in een dierentuin kunt verwachten onder een stralende zon, dat maakte het extra feestelijk.

Om één uur rammelden onze magen, die wij gelukkig konden vullen in het Jungle restaurant met heerlijke broodjes en de oer Hollandse kroket, smullen. Na een korte stop stond om 2 uur de Zeeleeuwen show op het programma.  Wonderlijk wat ze deze dieren kunnen leren. Er werd flink gespetterd naar het publiek, maar wij werden gelukkig niet nat. Na deze letterlijk spetterende show wandelden we nog een uurtje door het park en bekeken nog een aantal dieren om af te sluiten in … de winkel. Een groot aantal panda knuffels en andere diertjes gingen na dit bezoek aan de winkel met ons mee naar huis. Tegen vier uur kwam de bus weer voorrijden en gingen wij naar Ridderkerk.

Bij aankomst in “Hofstede Paradijshoeve” stonden de bruschettaas al op tafel, wat een heerlijke verrassing. De dorst werd gelest en daarna was het smullen van het Italiaans buffet, met als afsluiting ijs met warme kersen en slagroom. Wij hadden een jarige in ons midden, zij werd verrast met zang en ijs met sterretjes, heel leuk.

Ook kwam er een bijzonder momentje voor onze secretaris en vrijwilligster Margareth v/d Heide. Zij stopt helaas met haar activiteiten binnen onze vereniging. Als dank voor al haar inzet hebben we haar hartelijk bedankt met een bloemetje en cadeaubon, en een dikke kus van de voorzitter.

Inmiddels stonden de taxi’s op ons te wachten met een ronkende motor, waarmee een eind kwam aan een buitengewoon geslaagde dag.

Vrijwilligers, weer allemaal bedankt voor jullie inzet.

 

Subcategories

 • Latest
  The latest news from the Joomla! Team

Visie en ambitie

Het doel van de vereniging is om op een ongedwongen wijze recreatieve sportactiviteiten aan te bieden aan onze doelgroep verstandelijk beperkten.

Plezier in de sportbeleving staat hierbij voorop.

Voor mensen met een verstandelijke beperking is sport extra belangrijk. Het geeft een stimulans voor hun persoonlijke ontwikkeling en tevens een verhoging van het zelfvertrouwen en de eigen waarde, maar bovenal plezier in een beschermende omgeving.

Bij de aangeboden activiteiten kunnen de verstandelijk beperkten al hun energie kwijt en wordt speels gewerkt aan een betere fysieke conditie.

Dit doen wij met ons team van vrijwilligers in een heel ongedwongen sfeer.

De naam Anyam betekent:

" Ik ben een deel van het volk ".

 

 • Tab 1

  Als vereniging staan we voor een open en transparante communicatie. Als bestuur kiezen wij ervoor om iedereen te informeren over het wel en wee van onze vereniging.

   

  Het dagelijks bestuur bestaat uit:

   

  Voorzitter

  Jan Verhaar


  E-mail:voorzitter@anyam.nl

  Telefoon: 0180-431977  Penningmeester

  Frans Moen


  E-mail:penningmeester@anyam.nl

  Telefoon: 0180-425129


  Secretaris

  Vacant


  E-mail:secretaris@anyam.nl

  Telefoon: 06-20666111


  U kunt ons altijd bereiken middels een mail.


  Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord geven op uw vraag.


  Uiteraard kunt u ons ook bellen.


  Indien u meer wilt weten over onze activiteiten verwijzen wij u naar de inhoud van deze website.


Contact informatie

ANYAM

Postbus 80
2980 AB Ridderkerk
email: info@anyam.nl
website: www.anyam.nl
KvK nummer 56592949
Bank: Rabobank NL15 RABO 0175 2949 84 

Redactie Website:
email: webredactie@anyam.nl